ALPINA-kenkien jälleenmyyjät / Suomi

ALPINA on yksi Euroopan johtavia mukavien käyttökenkien valmistajia. Merkillepantavaa on, että ALPINA-kengät valmistetaan Euroopassa, omissa tehtaissa, eikä alihankintana Kaukoidässä, kuten monet Alpinan kilpailijat tekevät. Alpina työllistää ainakin noin 1500 ihmistä.

Alpina on Slovenian ylpeys, yksi maan super-brändejä. Alpina on tunnettu myös kansainvälisesti. Hiihtomaailman huiput hiihtävät Alpinan monoilla ja Alpinan tehtaalla valmistuvat myös laskettelumonot ja laadukkaat vaelluskengät. Myös naistenkenkien valmistus alkoi jo 1950-luvun alussa ja otettiin ALPINA-brändin alle 2010-luvulla.

Alpinan naistenkengät ovat kauttaaltaan nahkaa. Lestejä löytyy laajuksilla G, H, K ja M. Alpinan kengissä yhdistyvät hyvä jalkaanistuvuus ja iätön, klassinen tyyli maustettuna italialaisilla vivahteilla; onhan Italia ihan naapurissa. Lisäksi Alpinan kengissä korostuu hyvä hinta/laatu-suhde ja MUKAVUUS – ne sopivat lesteiltään erinomaisesti hieman leveämpäänkin jalkaan, siis mainiosti myös meille suomalaisille naisille!

Tervetuloa kokeilemaan ja ihastumaan Alpina-kenkiin!