Slide background

ALPINA

Leveät lestit G, H ja K, Alpitex-tuotteet

Urheilumaailman huippubrändi ALPINA valmistaa myös naistenkenkiä. Mallistot valmistetaan laadukkaista nahoista G-, H ja K-lesteillä. Mallisto kattaa sekä arkeen että juhlaan sopivat kengät, unohtamatta vapaa-aikaa. Osaan syksyn tuotteista lisätään vettähylkivät ja hengittävät Alpitex-kalvot, vastaavat kuin Gore-Tex. ALPINA on loistava vaihtoehto, jos haluat myymälääsi yksilöllisemmän vaihtoehdon vahvoille jo olemassa oleville leveämpiä lestejä tarjoaville kenkämerkeille.

Keski- ja Itä-Euroopassa Alpina kilpaileekin vahvasti paikallisten merkkien rinnalla. Alpina lähettää asiakkailleen myös myynninedistämismateriaalia ja toimituksissa on aina mukana sesonkiin sopivaa kuva-materiaalia ja Alpina-muovipussit. Suurimmat vientimaat ovat Saksa, Venäjä, Englanti, Ranska, Sveitsi ja Ruotsi – tehdään yhdessä Suomestakin hyvä Alpina-markkina!

ALPINAN kenkiä saa nyt myös miehille! Nämä suomalaiseen jalkaan sopivat lestit täydentävät hienosti erikoiskenkäkaupan miestenkenkävalikoimaa

ALPINA on tuttu brändi myös urheilupuolelta, joten miehet tunnistavat nimen jopa helpommin kuin naiset! Kengät myydään vapaissa lajitelmissa, 6, 8, 10, 12 ja 15 paria.