Slide background

FIDELIO

Työ- ja terveyskengät Itävallasta

FIDELIO on työ- ja terveyskenkien aatelia Itävallasta. Ostamista helpottavat laadukkaat kuvalliset katalogit – saatavilla on aina sekä ennakkomyynti-katalogi http://www.sandramarketing.fi/FIDELIO_CB_SS2015_en.pdf että FIDELIO Repeat Order Programm -katalogi, http://www.sandramarketing.fi/FIDELIO_ROP_AW14_en.pdf josta näkee, mitä tuotteita on saatavilla suoraan varastosta. Suoramyynti-katalogin tuotteita voi tilata kuluvan sesongin aikana suoraan varastosta niin kauan kuin tuotteita riittää. Voit tilata vain tarvitsemasi tuotteet ja koot ilman minimi-rajoitteita.

Jos tilaat tuotteita vain suoraan varastosta, tulee hintoihin 5% varastotilaus-lisä. Alle 150 euron tilaukseen tulee myös pieni rahtilisä. Vältyt varastotilaus-lisältä kun teet joka sesonkiin myös maltilliset ennakkotilaukset. Ostosesongin alussa saat myös mielenkiintoisen tarjouksen: Tilatessasi vähintään 24 paria erilaisia SOFTLINE-sarjan tuotteita, saat niistä 6% aikaisen tilaajan edun! Aktiivisille asiakkaille postitetaan uudet katalogit joka sesongin alussa suoraan Itävallasta  Kysy lisää minulta, agentilta: sanna.lipponen@sandramarketing.fi, laitan sinulle katalogit myös pdf-tiedostoina, jos haluat!

Aivan uutta FIDELIOLTA on unelmankevyet kävelykengät ja sandaalit ns. HI energy – ja HI dynamic-pohjilla.

Nämä tuotteet on suunniteltu erityisesti herkille jaloille, mutta tietenkin niitä ”saa käyttää” kuka vaan, joka arvostaa jalkineissaan keveyttä ja päällisen joustavuutta ja saumattomuutta; käyttämällä kunnon kenkiähän voit edesauttaa, ettei ongelmia jalkoihin tulekaan! Tämän tuoteryhmän kenkien pohjamateriaalien suunnittelussa on käytetty urheilumaailmasta tuttuja teknologioita. Pohjat eivät ole ainoastaan kevyet, vaan ne tukevat  erinomaisesti jalan asentoa ja tekevät kävelystä luonnollista. Pohjat eivät myöskään ole liukkaat! Päällismateriaalit ovat joustavaa lampaan tai vuodennahkaa, sandaaleissa myös stretch-tekstiiliä.

FIDELIO – SOFTLINE Kevät-Kesä 2021

Muistathan ennakkotilaajan edun: ALE -6%, kun tilaat SOFTLINE-sandaalit sesongin alussa (min. 24 paria)! SOFTLINE-sarjan sandaalit ovat Fidelion taloudellisin tuotesarja ja Suomen suosituin tuoteryhmä. Sarjassa on paljon ihania uusia materiaaleja ja värejä! Kaikissa SOFTLINE-sandaaleissa on myös irrotettavat sisäpohjat ja pohjallisia voi tilata myös erikseen. Huomaathan, että SOFTLINE-sandaaleja tehdään  myös miehille!

FIDELIO – pro hx ja Hallux Kevät-Kesä 2021

Pro hx- ja hallux-malleissa on lähes näkymättömät venykkeet, jotka helpottavat, jos liikavarpaat kipeytyvät. Sarjaan kuuluu sekä sandaaleja että umpikenkiä. Nämä terveyskengät ovat niin hyvännäköisiä, ettei niitä terveyskengiksi uskoisikaan! Kaikissa Fidelio-jalkineissa on irrotettavat sisäpohjat ja pohjallisia voi tilata myös erikseen.