Slide background

FIDELIO

Työ- ja terveyskengät Itävallasta

FIDELIO on työ- ja terveyskenkien aatelia Itävallasta. Ostamista helpottaa laadukkaat kuvalliset katalogit – saatavilla on aina sekä ennakkomyynti-katalogi että FIDELIO Repeat Order Programm -katalogi, josta näkee, mitä tuotteita on saatavilla suoraan varastosta. Suoramyynti-katalogin tuotteita voi tilata kuluvan sesongin aikana suoraan varastosta niin kauan kuin tuotteita riittää. Voit tilata vain tarvitsemasi tuotteet ja koot ilman mini-rajoitteita.

Jos tilaat tuotteita vain suoraan varastosta, tulee hintoihin 5% varastotilaus-lisä. Alle 150 euron tilaukseen tulee myös pieni rahtilisä. Vältyt varastotilaus-lisältä kun teet joka sesonkiin myös maltilliset ennakkotilaukset. Aktiivisille asiakkaille postitetaan uudet katalogit joka sesongin alussa suoraan Itävallasta. Voit ladata katalogit myös tältä sivulta! Kysy lisää meiltä, agentilta: sandra@sandramarketing.fi

FIDELIO – FIDELIO Kevät-Kesä 2018

Sandaaleja ja kenkiä modernilla ”tvistillä” – mukavuudesta tinkimättä! Kaikissa Fidelio-sandaaleissa on irrotettavat sisäpohjat ja pohjallisia voi tilata myös erikseen.

Muistathan ennakkotilaajan edun: ALE – 6%, kun tilaat SOFTLINE-sandaalit 31.8.2017 mennessä (min. 24 paria)! SOFTLINE-sarjan sandaalit ovat Fidelion ekonomisin tuotelinja ja Suomen suosituin tuoteryhmä. Sarjassa on paljon ihania uusia materiaaleja ja värejä! Kaikissa Fidelio-sandaaleissa on irrotettavat sisäpohjat ja pohjallisia voi tilata myös erikseen.

Pro hx- ja hallux-malleissa on lähes näkymättömät venykkeet, jotka helpottavat, jos liikavarpaat kipeytyvät. Sarjaan kuuluu sekä sandaaleja että umpikenkiä. Nämä terveyskengät ovat niin hyvännäköisiä, ettei niitä terveyskengiksi uskoisikaan! Kaikissa Fidelio-kengissä on irrotettavat sisäpohjat ja pohjallisia voi tilata myös erikseen.